Over de Ridder

Het laatste horecabedrijf waar ik heb gewerkt was Stadsbrouwerij “de Pelgrim” in Rotterdam Delfshaven. In deze kleinschalige brouwerij met restaurant, proeflokaal en trouw/feestzaal, is mijn liefde voor speciaal bieren sterk ontwikkeld. Na een aantal jaren heb ik de brouwerij echter verruild voor de slijterswereld waarin ik veertien jaren heb gewerkt voor een grote keten.

De kennis opgedaan op de hotelschool maar ook de passie voor wijnen kwam hier goed van pas. Dit viel ook op bij mijn leidinggevende die me in de gelegenheid stelde de cursus Vinologie te volgen aan de wijnacademie. In 2010 heb ik deze cursus met succes afgerond en mag ik me Vinoloog noemen.

Met deze opgedane kennis en ervaring kan ik u nu in mijn eigen winkel adviseren over wijnen en bieren eventueel in combinatie met gerechten. Om de keuze nog makkelijker te maken is in de winkel ook een groot aantal “lekkernijen” te koop die met wijn en bier combineren zijn. Denk hierbij aan pasta’s, pesto, paté, visconserven, tapenade, vers gebrande noten en pinda’s, gedroogde vruchten etc.


Comments are closed.